AZOM.SE, BÄST KVALITET TILL BÄST PRIS.

Azom™ är ett svenskt varumärke och företag som grundades 2017 med visionen att kunna erbjuda dig som kund kvalitetsprodukter till de absolut bästa priserna i Norden. Genom att ha det som mål, och att faktiskt kunna erbjuda kvalitetprodukter till halva marknadspriset, konkurrerar vi med marknaden som i sin tur även driver utvecklingen framåt. Vi erbjuder endast kvalitetssäkrade varor med garantier, öppet köp och kundservice. Hos oss gör du ett tryggt köp och får pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

Vi säljer kvalitetsprodukter
till halva marknadspriset.
— Team AZOM
VÅRT ARBETE

Bakom kulisserna jobbar vi på Azom och våra medarbetare ständigt med att finna de absolut bästa lösningarna så att vi kan erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna till de lägsta priserna i Norden. Vi ägnar även en stor del av vår tid till att skapa en så professionell och hög servicenivå som möjligt, för att våra kunder snabbt ska få den support de behöver. För oss är en långsiktig relation med våra kunder stommen i en god och lönsam utveckling för framtiden, så tveka inte höra av dig om du har några frågor. Dina åsikter hjälper oss att hjälpa dig! Våra proffsiga kollegor på kundtjänsten finns online 7 dagar i veckan om du vill ställa frågor om oss eller våra produkter. Du får snabbt svar via Facebook-chatten här på hemsidan (även via vår Facebook-sida), online-formuläret som finns på "Kontakta oss" längst ner, eller så kan du skriva e-mail till oss på info@azom.seENDAST CERTIFIERADE KVALITETSVAROR

Genom att sälja kvalitetsvaror till halva marknadspriset konkurrerar vi med marknaden som i sin tur tvingas driva utvecklingen framåt. En stor fördel för oss har varit det unika samarbetet som vi lyckats upprätthålla med våra medarbetare, fabriker och leverantörer i USA, Asien och Europa. Vi har även med modern teknik fått möjligheten att skapa unika handelsprocesser som öppnat upp fler sätt för de mest eftertraktade produkterna att nå marknaden. Med bl.a. moderna automatiseringsverktyg har vi lyckats effektivt minska kostnader mellan tillverkare och slutkund, som i sin tur möjliggjort för oss och våra medarbetare att kunna erbjuda kvalitetsprodukter av högsta kvalitet från de mest eftertraktade fabrikerna, men till samma förmånliga priser som vi alltid förväntas hålla. När du gör ett köp hos oss kan du känna dig trygg i att vi handplockat produkterna från certifierade tillverkare som erbjuder kvalitet i världsklass.

KONTAKT

Adress: Fristadstorget 7 C, 632 20 Eskilstuna,
Sverige

Online support: Vi finns online dygnet runt via chatten, Facebook och onlineformuläret

Arbetstimmar: 5 dagar i veckan från 09:00 till 17:00

E-post: info@azom.se

TILLBAKA TILL TOPPEN